Custom zaadbommen

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van gepersonaliseerde (custom made) zaadbommen. Voor de standaard Seedboms verwijzen wij je naar onze webshop. Verkrijgbaar in de varianten zaadgranaat en bal (van klei). Positief, duurzaam en volledig biologisch afbreekbaar.

Onze in eigen atelier geproduceerde custom made zaadbommen (Seedboms) zijn een duurzaam relatiegeschenk gevuld met wilde bloemen. Verkrijgbaar in de vorm van een granaat of kleibal.

De buitenkant van de Seedbom is grotendeels gemaakt van 100% afbreekbaar aardappelzetmeel, is gevuld met organische compost en wilde bloemzaden. De kwaliteitszaden die wij gebruiken zijn NIET genetische gemanipuleerd oftewel 100% GMO vrij.  

Wij bieden een service op maat voor onze klanten om de verpakking inclusief de zaden van de Seedbom volledig naar eigen wens samen te stellen.

De verpakking kent 2 varianten. Het standaard ontwerp en de eenvoudige wikkel.

Een uniek, creatief, positief en milieuvriendelijk promotioneel product om je klanten en of personeel mee te verrassen.
Eenvoudig in gebruik. Je hoeft de Seedbom alleen maar te schudden, vullen met water, weg te gooien en te laten groeien als een echte Guerrilla Gardener (stadstuinierder). Een perfecte manier om prachtige en nectar rijke wilde bloemen te verspreiden in gebieden die wel wat kleur en verfraaiing kunnen gebruiken. De favoriet van veel van onze klanten zijn de bijenbom en de vlinderbom.
De versie van klei kan voorzien worden van een reliëf met behulp van een stempeltechniek. Of indien gewenst en technisch haalbaar in een andere vorm.

Kortom: het ideale milieu vriendelijke promotionele product:
•    Als cadeau voor je relaties
•    Tijdens evenementen, festivals en bedrijfsfeesten
•    Als weggever op een beurs
•    Voor het bedanken van je personeel
•    In je kerstpakket
•    Tijdens teambuilding activiteiten
•    Tijdens congressen

Het ontwerp proces kent 3 stappen;
1.    Kies de verpakking.
Bij de zaadgranaat geef je aan of je de standaard of eenvoudig wikkel wilt. Het minimum aantal bij afname van de standaard wikkel is 100 stuks zonder maximum. Voor de eenvoudige variant is het minimum 100 en het maximum 500 stuks.
2.    Geef aan met welke losse zaden of zadenmix je de Seedbom gevuld wilt hebben.

Maak een keuze uit onze range van 10 verschillende soorten en geef aan welke sluitzegel je wilt. Vanaf 500 stuks is een eigen mix of zaadsoort bespreekbaar.

3.    Lever een ontwerp aan.
De buitenkant van de verpakking c.q. wikkel kan naar uw eigen ontwerp in full colour worden bedrukt. Op de binnenkant van de kartonnen verpakking  staat de gebruiksaanwijzing. De achtergrondkleur kan aangepast worden. Voor de ontwerpfase zijn templates beschikbaar.

Minimale afname: 100 stuks
Levertijd: in overleg

De prijs van onze in eigen atelier geproduceerde zaadbommen is afhankelijk van het model verpakking, het gewenste aantal, de soort bedrukking en de gewenste leverdatum. Nieuwsgierig geworden? Bel ons op 06-21871967. Of mail naar info@ddkado.nl.