Top

Tandpasta - charcoal

  • Tandpasta - charcoal

Tandpasta charcoal (houtskool) - 75ml

Humble Brush heeft deze tandpasta in samenwerking met professionele tandartsen ontwikkeld. Niet alleen het milieu is belangrijk, maar ook een goede gezondheid van je tanden. Samen zijn ze tot deze tandpasta met houtskool gekomen. De kleur van de tandpasta is zwart. De tandpasta werkt perfect tegen een slechte adem en voorkomt plak en gaatjes. Met de Humble tandpasta draag je een uniek steentje bij voor een super gezond gebit én een schoner milieu.

Specificaties:
  • 75 ml
  • Ingrediënten: Hydrogenated starch hydrolysate, aqua, hydrated sylica, lauryl glucoside, xanthan gum, mentha piperita oil, sodium fluoride, zinc gluconate, menthol, stevia rebaudiana extract, aloe barbadensis lead juice powder, salvia triloba leaf extract, chamomilla recutita flower extract, commiphora myrrha resin extract, limonene
  • Bevat fluoride, dus is alleen geschikt voor volwassenen. Waarom? Fluoride is heel belangrijk voor je tandglazuur om sterk te worden en beter bestand te zijn tegen gaatjes. Let op: alleen geschikt voor volwassenen!

Artikelnummer: 7350075691515

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code